Sony Xperia Tablet Z, cea mai subtire tableta PC, in magazine din martie (Preturi)

de Redactia Hit | 27 februarie 2013

Sony a prezentat de curand flagship-ul Xperia Z, smartphone-ul cu care incearca sa concureze impotriva Samsung, HTC si LG, iar ieri a lansat si o tableta pe care o putem caracteriza, de la bun inceput, drept speciala.

Xperia Tablet Z este cea mai subtire tableta PC cu Android produsa pana acum in acest segment de portabile. Are doar 6,9 mm si aproape ca ti-e frica sa nu se rupa in mana (nu ca nu ar fi construita destul de solid).

Profilul slim nu este, desigur, unicul punct de atractie al device-ului. Xperia Tablet Z vine cu un display de 10.1 inci si o rezolutie demna de topul tabletelor: 1920 x 1200 pixeli si se bazeaza pe un procesor Snapdragon S4 Pro de la Qualcomm si pe 2GB RAM.

Ecranul Xperia Tablet Z foloseste tehnologia Sony Bravia Engine 2. Tableta mai ofera tehnologie NFC, port IR si un slot de card microSD. O alta caracteristica speciala a Xperia Tablet Z e ca device-ul este rezistent la apa si poate fi scufundat pana la un metru, dupa cum afirma cei de la Sony.

Xperia Tablet Z ofera un spatiu de stocare de 16GB sau 32GB, iar preturile sunt de 500, respectiv 600 de dolari. Desi hardware-ul si caracteristicile noii tablete PC de la Sony sunt cu adevarat de top, dispozitivul cantareste sub 500 de grame (mai exact, 495 grame).

Sursa: Gizmodo

Sursa foto: Gizmodo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: sony Xperia Tablet Z specificatii xperia tablet z pret sony xperia tablet z
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor