Sony Honami ar putea fi primul smartphone care filmeaza la 4K

de Liviu Petrescu | 16 august 2013

Un material promotional pentru noul smartphone Sony Honami sugereaza o functie unica. Telefonul Sony ar putea fi primul smartphone care filmeaza la rezolutie 4K, de 4 ori mai mare decat full HD, iar procesorul utilizat de noul gadget, Snapdragon 800, are ofera puterea necesara pentru acest pas inainte.

Speculatiile despre o camera video 4K pentru Sony Honami au fost intarite de o imagine aparuta in reteaua sociala chineza Weibo, care prezinta un material promotional Sony cu mesajul: "Cum obtii continut 4K? Filmand cu un smartphone 4K." Sony este si unul dintre primele studiouri de la Hollywood care a inceput sa prezinte pelicule in cinema si la rezolutia 4K, sau 3840×2160.

Sony Honami 4K

Dotat cu procesor Snapdragon 800, pregatit pentru prelucrarea de imagini de inalta rezolutie, smartphone-ul Sony 4K ar putea fi avantajul de care are nevoie compania pentru un adevarat succes pe piata Android.

Sony Honami ar urma sa includa o camera principala cu senzor Exmor R de 20MP si una frontala de 2,2MP. Singurul indiciu ingrijorator este faptul ca materialele promotionale descriu rezolutia 4K drept 4000x2000, in timp ce standardul UHDTV adoptat deja la nivel international este de 3840×2160.

Sursa: Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: sony honami 4k camera video 4k smartphone sony 4k
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor