Sony Ericsson T715, un telefon cu atitudine

de Andrei Rahmanov | 26 iunie 2009

T715 face parte din seria T de la Sony Ericsson si se pregateste pentru lansarea pe piata in lunile care urmeaza.

Designul este elegant si compact. T715este un slide cu dimensiuni de 91.5 x 48.0 x 14.9mm si 96g si preia cateva elemente de design asemanataore cu cele ale viitorului smartphone Sony Ericsson Satio.

Acest model va fi disponibil pe piata in doua culori: Galaxy Silver si Rogue Pink, culori aplicate carcasei din spate cu aspect de aluminu slefuit, partea din fata avand finisare piano-black, respectiv mirror-silver in al doilea caz.

Desi aspectul poate aduce intrucatva cu cel al unui smartphone performant, caracteristicile tehnice anuntate pentru Sony Ericsson T715 il plaseaza pe acesta intr-un segment mult mai jos.

Are o singura camera de 3MP, care poate fi folosita, intr-un mod destul de incomod putem spune, si pentru conferinte video 3G. Camera dispune de flash LED si posibilitatea de geomarcare a imaginilor, dar nu si de autofocus. Captura video se face in format obisnuit.

Pentru conectivitate T715 are quad band GSM/GPRS si HSPA pentru 3G. Pentru a face uz maxim de abilitatile sale 3G, telefonul vine cu aplicatii preinstalate ca Google Maps si Google Search, NetFront browser, aplicatie dedicata YouTube, Calendar cu remindere cu animatii speciale pentru evenimentele importante si Notite puse chiar in ecranul de baza, acestea doua din urma facand parte dintr-un pachet de aplicatii denumit de Sony Ericsson "smart desktop feature".

Ecranul este unl de 2.2 inchi QVGA. T715 mai are si Radio FM, Bluetooth 2.0 cu A2DP.

Sony Ericsson il va lansa pe T715 pe piata cel mai tarziu in luna septembrie, desi data exacta lansarii si prestul nu sunt cunoscute inca.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor