Sony Aino, telefon compatibil cu PS3, in octombrie

de Mina Hutterer | 2 septembrie 2009

Caracteristicile lui Aino, noul telefon Sony Ericsson cu touchscreen, compatibil cu consola PlayStation 3, au fost in sfarsit dezvaluite de catre gigantul japonez.

Iata ce a declarat Sony, conform unui articol de pe CVG:

"Aino este unul dintre primele telefoane mobile din noua oferta de gama Communications Entertainment a Sony Ericsson. [Aino] le ofera o experienta multimedia unica tuturor fanilor PlayStation 3, care pot sa aiba acces si pot controla de oriunde continutul media de pe PS3 prin Remote Play.

[Functia] Remote Play a lui Aino iti permite sa pornesti si sa opresti PS3-ul, sa navighezi si sa ai control in XMB, precum si sa ai acces la browser-ul de Internet de oriunde din lume. Remote Play iti permite control si acces la continutul media de pe drive-ul HD al PS3-ului prin conexiune WiFi sau 3G via Aino.

De asemenea, poti intra pe PlayStation Store prin Remote Play sau poti face chat cu prietenii via PlayStation Network. Ai si posibilitatea sa cumperi si sa descarci un joc nou din Store via Aino, astfel incat totul jocul sa fie deja disponibil pe consola atunci cand te intorci acasa."

Printre caracteristicile lui Aino se numara si:

  • Posibilitatea de a rula video, podcast, muzica, FaceBook si YouTube pe touchscreen-ul de 3 inci, cu playback HQ la 30 FPS, 16,7 milioane de culori si inregistrare video VGA la 25 FPS.
  • Radio FM
  • Media browser cu 3D scrolling
  • Sincronizarea continutului de pe calculator cu cel de pe Aino prin Media Go
  • Camera de 8,1 megapixeli, cu face detection, Geo tagging, Photo flash si auto focus
  • Card de memorie SD - 8GB
Aino va fi lansat initial in Marea Britanie in luna octombrie, iar in restul Europei telefonul va deveni disponibil treptat, pana la finele lui 2009.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor