Smartphone-ul cu CyanogenMod va costa sub 400 de dolari

de Bogdan Constantinescu | 6 martie 2014

OnePlus, compania care va produce un smartphone ruland CyanogenMod, a dat publicitatii cateva detalii despre telefonul despre care spune ca va fi mai ieftin si mai bun decat telefoanele marilor brand-uri si care nu va include un monitor al batailor inimii.

Compania din Shenzhen planuieste sa lanseze un telefon care va costa sub 400 dolari si care se va chema OnePlus One, lansarea acestuia fiind prevazuta sa se desfasoare undeva la jumatatea acestui an.

Fara a ne surprinde acest lucru, OnePlus nu se va concentra pe pietele traditionale de desfacere, ci pe vanzarile online.

"Urmarim abordarea traditionala care spune ca 'mai putin este mai mult'. Designerii nostri fac eforturi mari in acest sens, concentrandu-se asupra unui telefon care sa arate bine si care sa fie usor de tinut in mana si folosit" au declarat pe Reddit dezvoltatorii OnePlus.

Compania nu a dezvaluit inca nimic referitor la specificatiile telefonului, dar a lasat sa se inteleaga ca in ceea ce priveste dimensiunile acesta, in mod cert, nu va fi un phablet.

CyanogenMod a confimat ca va acorda suport tehnic de 2 ani pentru OnePlus, asemanator cu politica Google pentru device-urile din seria Nexus.

Sursa: Zdnet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: CyanogenMod smartphone CyanogenMod OnePlus One
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor