Si daca Galaxy S4 va fi aproape identic cu generatia anterioara?

de Radu Eftimie | 12 martie 2013

Samsung a reusit sa starneasca interesul tuturor prin campania de teasing din ultimele zile. Dar daca urmatorul Galaxy S4 nu va fi prea deosebit, ca design, de modelul de succces Galaxy S III?

In urma cu doar cateva ore a inceput sa circule online si un prim video clip cu presupusul Samsung Galaxy S IV I9502 (modelul prezentat si ieri in cateva fotografii). Din clipul pe care il puteti urmari mai jos se poate spune ca Galaxy S IV este aproape indentic cu modelul precedent.

Daca device-ul din clip este autentic, respectiv chiar este un Galaxy S IV, inseamna ca Samsung a ales sa ne prezinte la lansarea de vineri noapte un smartphone care pune accent mai mult pe partea hardware si pe partea de functii avansate decat pe design.

Speram totusi ca pe langa noile dotari hardware de top pe care le va avea in mod sigur noul Galaxy S IV sa vedem si cateva schimbari in designul smartphone-ului.

Daca Samsung se va baza exclusiv pe calitatile practice ale device-ului cred ca putem spune, chiar daca probabil ca ne hazardam, ca Galaxy S4 nu va avea succesul Galaxy SIII.

Totusi, daca va uitati la calitatea "preview-ului" din clipul de mai jos, veti vedea ca exista multe sanse ca Galaxy-ul S IV din filmare sa fie doar un S III fake, mai ales ca dupa secventa de boot, device-ul se misca foarte greu (ceea ce nu se intampla cu S III).

Nu trebuie sa excludem nici varianta ca acest device prezentat in clip sa fie un Samsung original, dar Dual SIM si dedicat exclusiv pietei din China, mult diferit de versiunea internationala a urmatorului flagship de la Samsung.

Sursa: GSMArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: galaxy S IV design lansare samsung galaxy s 4 samsung galaxy S IV galaxy s4 video samsung galaxy s4 dual sim
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor