Si Cosmote a facut pasul catre 4G

de Redactia Hit | 18 februarie 2013

In curand Romania va fi printre putinele tari din Europa care va avea cel putin trei operatori de telecomunicatii care au implementat cea mai recenta tehnologie mobila, 4G. Dupa Vodafone si Orange care au lansat deja oferte comerciale pentru serviciile de mare viteza, Cosmote anunta trecerea graduala la noul tip de infrastructura.

Cosmote a prezentat astazi cele mai recente dezvoltari aduse retelei sale broadband, prin intermediul unei sesiuni demo live sustinuta in cadrul unui eveniment desfasurat in Bucuresti.

Compania a mai anuntat ca se indreapta "gradual catre tehnologia 4G, primul pas in aceasta directie fiind deja facut, prin extinderea vitezei oferite de reteaua de date pana la 43,2 Mbps la nivel national".

"Cu scopul de a imbunatati experienta Internetului mobil, de la finalul lunii aprilie 2013, Cosmote Romania va oferi clientilor sai posibilitatea de a beneficia de tehnologia 4G, in cateva orase, inclusiv Bucuresti", spun reprezentantii operatorului.

In Capitala, clientii pot testa serviciile 4G oferite de Cosmote in incinta magazinului Cosmote din Baneasa Shopping City Bucuresti.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: cosmote lansare 4g servicii 4g cosmote romania testare 4g cosmote bucuresti
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor