Samsung renunta la Tizen inainte de lansare? Putin probabil

de Redactia Hit | 5 iulie 2013

Cele mai recente informatii despre asteptatul sistem de operare mobil Tizen spun ca lansarea OS-ului a fost amanata, odata cu decizia Samsung de a intarzia prezentarea unui smartphone dedicat. Mai mult, Eldar Murtazin, un cunoscut blogger rus, sustine ca lansarea noului sistem de operare nu a fost amanata, ci anulata.

In urma cu doar doua zile, presa sud-coreeana scria ca Samsung a decis sa amane cu doua luni lansarea unui smartphone cu Tizen. Motivul invocat era legat de optimizarile software / hardware.

Dupa cum scrie si GSMArena, informatia privind decizia Samsung de a renunta definitiv la Tizen chiar inainte de a lansa OS-ul pe piata, trebuie privita cu circumspectie, mai ales ca recentele previziuni ale bloggerului rus au cam dat gres.

In plus, se pare ca dezvoltatorii Tizen muncesc pe branci pentru a finaliza proiectul. Ieri, echipa de programatori a lansat SDK-ul Tizen 2.2 Beta, asa ca informatia privind abandonarea Tizen ar putea fi total eronata.

Eldar Murtazin a devenit cunoscut in momentul in care a prezentat pe blogul sau un prototip de Nokia N8, inainte de lansarea device-ului pe piata.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tizen os samsung tizen smartphone smartphone tizen lansare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor