Samsung: primul smartphone cu display flexibil si pliabil apare in 2015

de Redactia Hit | 20 noiembrie 2014

Display-urile curbate si-au facut deja aparitia pe piata prin intermediul unor smartphones precum LG G Flex sau Samsung Note Edge, iar la rand asteapta ecranele care se vor indoi si se vor putea plia permitand designerilor si inginerilor sa realizeze terminale mobile inedite. Nu este prima data cand scriem despre aparitia ecranelor cu proprietati flexibile, dar acum lucrurile par sa fi intrat in linie dreapta, potrivit unui oficial Samsung.

Sud-coreenii au inceput deja productia de display-uri flexibile, afirma un executiv Samsung citat de ZDnet, iar anul viitor se pare ca vom vedea in magazine si primele smartphone-uri dotate cu astfel de ecrane. De altfel, pana la sfarsitul acestui an, anumite facilitati de productie ale Samsung vor ajunge la capacitatea de a fabrica in jur de 40.000 de display-uri din noua generatie.

Mergand pe firul logic, nu rezulta decat ca, tot anul viitor, vom avea si primul smartphone care poate fi indoit sau pliat (nu doar ecranul va fi flexibil), dar marele semn de intrebare care inca ramane puncteaza catre celelalte componente hardware care vor utila un astfel de terminal.

In orice caz, este clar ca multi producatori de telefoane mobile inteligente experimenteaza in acest moment, iar trendul este condus, in mod cert, de catre LG si Samsung. Nu ramane sa vedem decat cine va reusi sa prezinte publicului primul smartphone flexibil din lume.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: telefon flexibil display flexibil ecran pliabil smartphone samsung lg
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor