Samsung ar vrea sa cumpere WebOS

de Radu Eftimie | 30 august 2011

Nimeni nu stie acum ce se va intampla cu sistemul de operare WebOS, dobandit de Hewlett Packard odata cu achizitionarea Palm, dupa ce compania a anuntat ca nu va mai dezvolta software-ul.

Informatiile aparute din diverse surse, unele mai credibile, altele mai putin credibile, anunta ca Samsung ar fi interesat de achizitia si continuarea dezvoltarii WebOS, scrie PhoneDog.com.

Asta ar insemna ca Samsung sa "lupte", practic, pe mai multe fronturi ale sistemelor de operare dedicate dispozitivelor mobile. O decizie ce poate fi cu doua taisuri dupa cum avertizeaza specialistii.

Samsung ar vrea sa cumpere WebOS

 

Pana acum, Samsung si-a dotat smartphone-urile companiei cu mai multe sisteme de operare, printre care Android, Windows Mobile si sistemul proprietar al sud-coreenilor, Bada OS.

WebOS nu ar face altceva decat sa mareasca portofoliul de sisteme de operare utilizate de companie, dar ar reprezenta in acelasi timp si salvarea de la disparitie a unui sistem de operare. Sistemul nu este tocmai rau, dar nu poate concura cu sistemele consacrate din cauza lipsei aplicatiilor dedicate.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor