Samsung a prezentat oficial Samsung Galaxy Note 4 si Galaxy Note Edge

de Radu Eftimie | 3 septembrie 2014

Samsung a prezentat astazi, in cadrul evenimentului Samsung Unpacked 2014, noul Samsung Galaxy Note 4, cel mai performant phablet propus de compania sud-coreeana pana acum, dar si alte trei device-uri, printre care, surpriza, si Galaxy Note Edge (model despre care vom scrie intr-un articol separat).

Designul noului Samsung Galaxy Note 4 este inspirat de cel al generatiei precedente, insa a fost adaugata rama metalica a Galaxy Alpha. Noul Note 4 are o greutate de 176 grame.

Ecranul Galaxy Note 4 are o diagonala de 5,7, cu rezolutie QuadHD, Super AMOLED pe care compania mizeaza in continuare. Ecranul ofera o densitate a pixelilor de 515 ppi.

Samsung Galaxy Note 4 va fi disponibil in doua versiuni hardware, una cu chipset Exynos 5433 (se pare ca varianta pentru Coreea) si una cu Snapdragon 805 (quad-core la 2,5GHz 2,7GHz).

Note 4 dispune de 3GB RAM si stocare de la 16GB in sus.

Camera foto principala a Galaxy Note 4 este de 16MP si beneficiaza de stabilizare optica a imaginii, autofocus si blit LED. Camera frontala a smartphone-ului este de 3,7MP (1080p@30fps), iar Samsung a pus accent pe functia selfie.

Bateria asigura o imbunatatire a autonomiei cu 7,5%, nu prin marirea capacitatii acumulatorului, ci prin optimizarea hardware-ului si software-ului (Note 4 ruleaza Android 4.4.4). De asemenea, reprezentantii Samsung au punctat faptul ca optimizari s-au facut si pentru reducere semnificativa a timpului de incarcare.

S Pen-ul, stylus-ul Samsung, este un alt element pe care compania l-a imbunatatit pe aceasta generatie a Galaxy Note, iar evolutie cea mai importanta se refera la o experienta de scris cat mai naturala.

Smart Select - ofera posibilitatea de selectarea a mai multor fisiere (foto, de exemplu) pentru partajare pe retele sociale sau prin email.

S Pen poate selecta acum un text intr-un mod similar in care o faci cu un mouse (sau cu touchpad-ul unui laptop).

Samsung Galaxy Note 4 va ajunge pe piata la nivel global in octombrie acest an.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy note 4 oficial samsung galaxy note 4 lansat samsung gear VR specificatii Samsung Galaxy note 4 galaxy note edge
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor