Samsung a lansat Galaxy S III mini. Originalul a intrat la apa

de Radu Eftimie | 11 octombrie 2012

Samsung a anuntat astazi lansarea lui Galaxy S III mini, versiunea de dimensiuni mai mici a smartphone-ului Galaxy S III.

Galaxy S III mini are un design identic cu cel al modelului Galaxy S III, doar ca dimensiunile generale ale telefonului sunt mai mici.

Galaxy S III mini ruleaza Android 4.1 (Jelly Bean), cea mai recenta versiune a sistemului de operare de la Google.

Din pacate, Samsung a ales sa umble puternic la partea de hardware. Astfel, smartphone-ul S III mini are un procesor dual-core de 1 GB, ecran de 4 inci WVGA Super AMOLED, spatiu de stocare de 8 GB sau 16 GB si camera foto de 5 MP. 

(click pe imagine pentru dimensiune mare)

Ca si Galaxy S III, modelul mini poate fi controlat si cu ajutorul gesturilor. Prin functia Smart Stay, camera telefonului urmareste ochii utilizatorilor si mentine ecranul aprins atunci cand acesta este privit. De asemenea, la citirea unui SMS, functia Direct Call permite apelarea automata a expeditorului sau prin simpla ridicare a telefonului la ureche.

Samsung nu a precizat deocamdata pretul noului smartphone, insa ne asteptam ca el sa fie (mult) mai ieftin decat origialul Galaxy S III, avand in vedere dotarile hardware cu care vine modelul Galaxy S III mini sunt mai modeste.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: galaxy S III mini lansat Samsung S3 mini Galaxy S3 mini lansat
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor