Samsung Galaxy Xcover 2 cu certificat IP6V, in oferta Orange Romania

de Redactia Hit | 23 iulie 2013

Orange a anuntat ca a inclus in oferta sa, in exclusivitate pe piata locala telecom, smartphone-ul Samsung Galaxy Xcover 2, dedicat celor care opteaza pentru gadgeturi rezistente in conditii speciale de utilizare.

Samsung Galaxy Xcover 2 are un ecran de 4 inchi (rezolutie de 480 x 800p), un procesor dual-core Cortex-A9 tactat la 1 GHz, GPU Mali 400MP 1GB RAM si o camera de 5 MP. Smartphone-ul mai ofera 4GB spatiu intern de stocare.

Telefonul este conceput astfel incat sa poata functiona chiar si atunci cand este folosit in apa, in timpul activitatilor sportive sau cand este expus unui mediu plin de praf. Certificatul IP67 confirma ca telefonul poate fi folosit atunci cand este introdus in apa pana la o adancime de un metru si pentru cel mult 30 de minute.

Samsung Galaxy Xcover 2 ruleaza Android 4.1.2, este echipat cu sistem GPS, are instalate aplicatii precum Google Maps, lanterna si Cardio Pro pentru exercitii fizice si este compatibil cu tehnologia HD Voice.

Samsung Galaxy Xcover 2 poate fi achizitionat la pretul de 49 euro (TVA inclus) alaturi de abonamentul (recomandat) Pantera 23 pe 24 de luni.

Sursa: Orange Romania

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung Galaxy Xcover 2 oferta abonament Galaxy Xcover 2 oferta orange romania
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor