Samsung Galaxy S6 si S6 Edge, in brandshop-urile din Romania. Vanzarile globale ar putea depasi orice asteptari

de Radu Eftimie | 17 aprilie 2015

Marile lanturi de retail din Romania si cele mai importante magazine online de la noi au anuntat inca de la jumatatea lunii trecute demararea oficiala a vanzarilor noilor flagship-uri sud-coreene, Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge. De asemenea, Samsung a facut o comunicare oficiala pentru a anunta ca ambele device-uri au ajuns, incepand de ieri, in doua brandshop-uri din Bucuresti ale companiei. Pe langa anuntul disponibilitatii comerciale oficiale a celor doua varfuri de gama, noi cifre ce estimeaza succesul produselor ies la iveala, iar de aceasta data previziunile vin chiar de la Samsung.

Imediat dupa prezentarea oficiala globala a Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, analistii au estimat ca doar prin intermediul operatorilor de telefonie mobila producatorul va reusi sa plaseze pe piata 20 de miliaoane de unitati S6. Estimarile s-au confirmat corecte, chiar daca vorbim despre livrari de terminale, nu despre vanzari, cel putin deocamdata. Ulterior, alti analisti au previzionat ca Samsung va reusi sa vanda, pana la sfarsitul acestui an, 50 de milioane de smartphones din gama Galaxy S6/S6 Edge. Iar acum, un executiv Samsung, citat de Koreatimes, pluseaza cu cifre si mai optimiste: Samsung va vinde pana la sfarsitul lui 2015 peste 70 de milioane de terminale Galaxy S6 si S6 Edge. "Nu am niciun dubiu ca vanzarile (de Galaxy S6 si S6 Edge - n.r.) vor fi cele mai mari din istoria seriei Galaxy", a spus unul dintre executivii companiei sud-coreene.

Va reamintim ca precomenzile si vanzarile de Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge au inceput inca de la jumatatea lunii martie in Romania, asa ca in curand va vom putea prezenta cifre legate de succesul comercial al noilor varfuri de gama ale Samsung pe piata locala.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: galaxy s6 pret romania vanzari galaxyy s6 edge estimari samsung galaxy s6 edge
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor