Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man edition va fi lansat maine in Coreea de Sud (video)

de Radu Eftimie | 26 mai 2015

Samsung Electronics a confirmat, printr-un comunicat de presa oficial, ca va lansa in colaborare cu Marvel editia limitata Iron Man a smartphone-ului Galaxy S6 Edge, terminalul devenind disponibil chiar incepand de maine, in Coreea de Sud.

Samsung mai informeaza ca lansari, tot in editie limitata, vor mai avea loc doar in China si Hong Kong, in iunie, asa ca sunt putine sanse ca europenii sa poata intra posesia ineditului smartphone.

Pachetul Galaxy S6 edge Iron Man contine smartphone-ul Galaxy S6 edge cu capacitate de stocare de 64GB in culorile specifice celebrei armuri inteligente a eroului Stark, rosu si auriu, un dispozitiv de incarcare wireless in aceleasi culori si o husa transparenta care scoate in evidenta design-ul unic al smartphone-ului.

"Suntem entuziasmati sa le putem oferi fanilor Iron Man aceasta editie limitata de Galaxy S6 edge prin colaborarea cu Marvel", a declarat Younghee Lee, Executive Vice President Global marketing, IT & Mobile Division, Samsung Electronics. "Editia limitata Galaxy S6 edge Iron Man integreaza caracteristicile Avenger cu design-ul curbat si specificatiile tehnice avansate, pentru a le oferi fanilor Marvel cea mai buna experienta de divertisment".

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy s6 edge iron man galaxy s6 edge editiei limitata galaxy s6 edge Avenger Age of Ultron
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor