Samsung Galaxy S5 va avea finisaj metalic

de Redactia Hit | 30 august 2013

Scriam zilele trecute ca Samsung lucreaza deja la noul Samsung Galaxy S5 si ca prima informatie referitoare la urmatorul smartphone se refera la imbunatatirile ce vor fi aduse camerei foto. Iata ca o noua informatie apare online, iar de aceasta data subiectul este carcasa urmatorului flagship al companiei.

Potrivit ET News, citat de Cnet, Samsung Galaxy S5 va beneficia de o schimbare semnificativa pe parte de design. Este vorba despre decizia sud-coreenilor de a folosi pentru urmatorul device de top aluminiu in loc de plastic pentru realizarea carcasei. Evident, este prea devreme ca o astfel de informatie sa fie confirmata, insa daca ne uitam la tendintele care se manifesta in industrie, respectiv revenirea la materialele asa-numite premium, este foarte posibil ca Samsung sa se alinieze trendului.

Va reamintim ca prima informatie referitoare la Galaxy S5 se refera la capabilitatile foto ale viitorului terminal. Noua camera foto Samsung Galaxy S5 va avea 16MP si va fi bazata pe un concept nou, iar upgrade-ul se va reflecta puternic in calitatea pozelor facute cu smartphone-ul, potrivit surselor din Coreea de Sud.

Samsung Galaxy S5 va fi lansat, daca producatorul respecta calendarul noilor produse, in primavara anului viitor.

Cumpara de la Emag.ro Samsung Galaxy S4 si accesorii dedicate

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy s5 samsung galaxy sV urmatorul galaxy s specificatii galaxy s5
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor