Samsung Galaxy S5 mini se numeste Galaxy S5 Dx. Primele imagini si specificatii

de Radu Eftimie | 7 mai 2014

Samsung va lansa, asa cum era de asteptat, in curand, versiunea mai mica si mai putin performanta a noului sau varf de gama Samsung Galaxy S5. Samsung Marea Britanie, a publicat deja, cel mai probabil din greseala, si o imagine cu noul smartphone, fotografia fiind retrasa apoi de pe site.

Din fericire, cei de la @evleaks au suprins o captura cu noul device si au publicat-o pe contul de Twitter.

Din imagine rezulta ca noul Samsung Galaxy S5 Dx (mini) nu va beneficia de senzorul care citeste pulsul utilizatorului, functie prezentata de Samsung pe Galaxy S5 ca fiind revolutionara.

Pana la aparitia unor informatii noi sau pana la lansarea oficiala a noului device care s-ar putea intampla chiar in zilele urmatoare, va reamintim cele mai recente speculatii aparute pe marginea Galaxy S5 mini.

Smartphone-ul va avea un ecran de 4,5 inch, va fi dotat cu un procesor Snapdragon 400 (quad-core) si va dispune de 1,5 GB RAM. Camera principala a Galaxy S5 Dx ar putea fi de 8 MP, iar cea frontala de 2MP. Spatiul intern de stocare va fi de 16GB. Device-ul s-ar putea baza pe o baterie de 2000 mAh. Desi nu se stie concret, s-ar putea ca si Galaxy S5 Dx (mini) sa fie fie rezistent la apa si praf.

Sursa: Ubergizmo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy s5 mini galaxy s5 dx mini specificatii galaxy s5 mini foto galaxy s5 mini dx
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor