Samsung Galaxy S5 bate din prima zi recordul de vanzari al companiei

de Bogdan Constantinescu | 14 aprilie 2014

Daca le ducea cineva grija coreenilor de la Samsung in ceea ce priveste vanzarile pentru Samsung Galaxy S5, atunci trebuie sa afle ca n-avea de ce. Rapoartele sosite din Coreea spun ca Samsung Galaxy S5 a stabilit un nou record, depasind in prima zi vanzarile pe care le-a avut anteriorul flagship al companiei.

Pe unele piete europene, Galaxy S5 a reusit chiar sa vanda de doua ori mai multe dispozitive decat a reusit Samsung la lansarea modelului sau anterior. Cifrele ar fi fost si mai bune daca pe unele piete nu s-ar fi terminat deja stocurile. In orase ca Paris, Amsterdam sau Londra s-au format cozi de sute de persoane in fata reprezentantelor Samsung, inainte ca acestea sa se deschida, asteptand cu nerabdare sa-si achizitioneze noul flagship.

Samsung a lansat Galaxy S5 simultan in 125 de tari, fiind cea mai mare lansare facuta vreodata de compania coreeana. In urmatoarele zile telefonul va ajunge in alte 25 de tari, numarul ajungand astfel la 150. Si asta cu toate ca pretul smartphone-ului, fara abonament, este de 699 de dolari in SUA si de 599 de dolari in majoritatea tarilor din Europa si Asia. Desigur, Samsung are deja parteneriate cu mai multe companii de telefonie mobila, oferind diferite subventii pentru abonatii acestora.

Sursa: GSM Arena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: vanzari Galaxy S5 record Samsung Galaxy S5 cat costa Samsung Galaxy S5
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor