Samsung Galaxy S5 ar putea fi prezentat in ianuarie

de Redactia Hit | 11 octombrie 2013

Presa din Coreea de Sud scrie ca Samsung va lansa urmatorul sau flagship nu mai tarziu de ianuarie 2014. Publicatiile coreene citeaza surse din interiorul companiei.

Vanzarile sub asteptari ale Samsung Galaxy S4 par a fi motivul pentur ca Samsung a decis sa grabeasca anuntul urmatorului sau smartphone de top. Totusi, vanzarile Samsung Galaxy S4 nu sunt deloc mici, cu 10 milioane de unitati comercializate doar in prima luna. Mai mult, Samsung Galaxy S4 s-a vandut mai bine decat iPhone 5 in luna mai a acestui an, ceea ce inseamna ca pentru prima data in istorie smartphone-ul Apple a fost depasit de un device rival. Cu toate acestea, producatorul pare sa nu fie multumit de performantele comerciale.

Cumpara de la Emag.ro Samsung Galaxy S4 si accesorii dedicate

Daca informatia privind anuntul Galaxy S5 in ianuarie se confirma inseamna ca device-ul va ajunge in magazine in luna februarie. Calendarul de lansari consacrat al Samsung indica pana acum o prezentare a smartphone-ului in luna martie si comercializarea in lunile urmatoare.

Odata cu anuntul privind data de lansare, pe piata au aparut si cateva speculatii referitoare la specificatiile Galaxy S5, pe langa cele deja vehiculate online . Astfel, zvonurile spun ca noul smartphone va fi dotat cu noul chipset pe 64 biti Exynos 5430 (opt nuclee reale), va dispune de o camera foto principala de 16 MP cu OIS si senzor de imagine ISOCELL. De asemenea, se mai speculeaza ca Galaxy S5 va dispune de un finisaj metalic.

Sursa

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy s5 samsung galaxy sIV galaxy s5 data lansare specificatii galaxy s5
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor