Samsung Galaxy S5 ar putea avea o camera de 16MP

de Liviu Petrescu | 28 august 2013

Samsung Galaxy S4 a fost lansat de doar 5 luni, dar compania sud-coreeana lucreaza de zor la urmasul lui, Galaxy S5. Smartphone-ul asteptat in 2014 este deja tinta unor speculatii din surse credibile, iar update-ul discutat cel mai mult este cel al camerei foto de 16MP.

Daca Galaxy S4 a fost considerat un upgrade relativ modest dupa S3, noul smartphone ar putea revolutiona din nou segmentul telefoanelor Android, cu specificatii impresionante si functii noi. Primul detaliu despre specificatiile Galaxy S5 vizeaza o camera foto de 16MP, cu stabilizare optica a imaginii.

Samsung Galaxy S5

Noua camera foto Samsung Galaxy S5 va fi bazata pe un concept nou, iar upgrade-ul se va reflecta puternic in calitatea pozelor facute cu smartphone-ul, potrivit surselor din Coreea de Sud.

Stabilizarea optica a imaginii ar fi fost in plan si pentru Samsung Galaxy Note 3, dar compania a preferat sa mai astepte pentru perfectionarea tehnologiei, mai ales in conditiile in care exista doar trei furnizori pentru componentele necesare si cererea ridicata nu ar fi putut fi satisfacuta la timp.

Cumpara de la Emag.ro Samsung Galaxy S4 si accesorii dedicate

Nicio alta informatie credibila despre specificatiile Samsung Galaxy S5 nu a ajuns online, dar daca data de lansare este in primavara lui 2014, secretele smartphone-ului ar putea fi dezvaluite in curand.

Sursa: Redmond Pie

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy s5 specificatii samsung galaxy s5 samsung galaxy s v
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor