Samsung Galaxy S5: 10 milioane unitati, vandute in 25 de zile

de Radu Eftimie | 12 mai 2014

Surse din Coreea de Sud afirma ca noul flagship al Samsung, Samsung Galaxy S5, inregistreaza un succes comercial remarcabil, depasind recordul de vanzari al modelului precedent, Samsung Galaxy S4.

Samsung ar fi vandut, in 25 de zile de la lansarea comerciala a noului varf de gama, nu mai putin de zece milioane de unitati Galaxy S5.

Pentru comparatie, Samsung Galaxy S4 a ajuns la cifra de vanzari de zece milioane de unitati in 27 de zile, in timp ce modelului Galaxy S3 i-au trebui 50 de zile pentru atingerea acestui prag.

De asemenea, Samsung Galaxy SII, poate unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri lansate de Samsung in istoria companiei, a depasit pragul de zece milioane de telefoane vandute in ...5 luni.

In ciuda reticentei cu care a fost primit la lansare, si recunoastem ca nici noi nu am fost impresionati de noul varf de gama al Samsung, punctand ca avem de-a face cu o evolutie, si nu o revolutie in industrie, Galaxy S5 se vinde excelent.

Cifrele prezentate de presa din Coreea palesc insa in comparatie cu vanzarile pe care Apple le-a prezentat la doar o saptamana de la lansarea iPhone 5S si iPhone 5C: 9 milioane de unitati.

Sursa: Hankyung via Ubergizmo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy s5 vanzari record vanzari galaxy s5 vanzari galaxy s5 vs iphone 5s apple iphone 5s
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor