Samsung Galaxy S4 - primele teste de baterie, rezultate foarte bune

de Redactia Hit | 28 martie 2013

Varful de gama al Samsung, noul Galaxy S4, pare sa impresioneze din ce in ce mai mult odata cu publicarea rezultatelor mai multor teste.

Dupa ce in testele de performanta hardware Galaxy S4 a batut tot, obtinand scoruri chiar mai mari si decat HTC ONE, iata ca varful de gama al Samsung "recidiveaza". De aceasta data, testele realizate pentru verificarea performantei bateriei Galaxy S4 demonstreaza ca sud-coreenii nu s-au jucat cand au dezvoltat noul smartphone.

Testele realizate de GSMArena arata ca Samsung Galaxy S4 functioneaza in regim de apeluri 13 ore si 53 de minute, ceea ce il plaseaza la egalitate cu HTC ONE si iPhone 5, insa depaseste asteptarile cand vine vorba de navigare pe internet. Galaxy S4 ofera in web browsing o autonomie de 8 ore si 42 de minute, depasind concurenta.

De asemenea, smartphone-ul Samsung ofera o autonomie de 10 ore si 16 minute atunci cand este folosit pentru playback video. Per total, smartphone-ul are o autonomie de 63 de ore, ceea ce inseamna ca, la o utilizare medie, Galaxy S4 va fi incarcat la un interval de aproximativ trei zile.

Surse: GSMArena, PhoneArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy s4 samsung galaxy s4 baterie galaxy s4 longevitate baterie galaxy s4 autonomie
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor