Samsung Galaxy S4, mult mai usor de reparat decat HTC ONE

de Redactia Hit | 30 aprilie 2013

iFixit s-a pus pe demontat Samsung Galaxy S4 si a ajuns la concluzia ca flagship-ul sud-coreenilor este mult mai usor de reparat in caz de nevoie decat celelalte device-uri de top lansate recent.

Samsung Galaxy S4 a obtinut un scor de 8 puncte dintr-un total de 10 in testele iFixit, ceea ce inseamna ca smartphone-ul este foarte usor de demontat pentru posibile inlocuiri de componente.

Nu cu mult timp inainte de lansarea pe piata a Galaxy S4 scriam ca nu este nimic rau in faptul ca smartphone-ul Samsung are carcasa realizata din plastic, lucru confirmat si de iFixit.

Faptul ca designul S4 include un capac detasabil (din plastic) si are doar 11 suruburi in interior, face din varful de gama al Samsung un device usor de reparat.

Din pacate pentru HTC, in ciuda aspectului extrem de rafinat al device-ul HTC ONE si al finisajului superb din aluminiu, Samsung s-a dovedit a gandi mai pragmatic. HTC ONE a primit un singur punct din 10 de la iFixit pentru usurinta cu care poate fi dezmembrat pentru depanare.

Iata un clip in care Samsung Galaxy S4 este "disecat":

Sursa: VentureBeat

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: galaxy s4 usurinta depanare ifixit galaxy s4 ifixit htc one samsung galaxy s4
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor