Samsung Galaxy S3 ajunge in Romania. Vedeti pretul (UPDATE)

de Radu Eftimie | 8 mai 2012

Galaxy S3 de la Samung, cel mai nou si mai performant terminal mobil al companiei, ajunge pe piata din Romania la sfarsitul acestei luni. Smartphone-ul poate fi deja comandat.

Update:

Si Germanos anunta printr-un comunicat de presa ca noul Galaxy S3 este disponibil incepand de astazi la precomanda pe site-ul companiei. De asemenea, pana la sfarsitul lunii, telefonul va putea fi achizitionat atat din magazinele Germanos cat si de la Cosmote la pretul de 2.729 lei (TVA inclus),  fara abonament.

Clientii Orange pot comanda telefonul Samsung Galaxy S III exclusiv din magazinul online ale operatorului urmand ca din 30 mai telefonul sa fie disponibil in toate magazinele Orange, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Telefonul poate fi achizitionat la preturi incepand cu 299 euro (TVA inclus), oferta valabila impreuna cu un abonament Pantera 21 si optiunea My Smartphone 15 pe 2 ani (total 36 de euro pe luna). Fara abonament, Galaxy S3 costa 621,24 euro.

Vodafone a anuntat inca din 4 mai ca aduce noul flagship al Samsung pe piata locala, insa nu a precizat o data concreta la care telefonul va fi disponibil si nici oferta de abonament.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung Galaxy S3 pret romania pret galaxy S3 orange romania galaxy s3 vodafone romania
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor