Samsung Galaxy Note Edge - telefonul cu display revolutionar si specificatii de Note 4

de Radu Eftimie | 3 septembrie 2014

Samsung pare hotarata sa inceapa sa inoveze cu adevarat, iar smartphone-ul Galaxy Note Edge, lansat in aceasta seara la Berlin, este un argument solid in favoarea acestei afirmatii.

Samsung Galaxy Note Edge este un smartphone unic prin ecranul care acopera inclusiv una dintre laturile device-ului, oferind, astfel, doua display-uri.

Partea frontala a aparatului permite utilizarea traditionala a ecranului tactil, in timp ce partea laterala, curbata, este dedicata pentru accesarea unor aplicatii sau pentru afisarea notificarilor si functioneaza independent de ecranul frontal.

Display-ul curbat lateral al Samsung Galaxy Note Edge cuprinde sapte paneluri cu diferite functionalitati care pot fi derulate prin gesturi. De asemenea, cele sapte paneluri pot fi customizate in functie de necesitatile utilizatorilor.

Un alt avantaj Edge este ca utilizatorii pot primi informatii direct pe ecranul curbat, in timp ce vizioneaza videoclipuri, fara a intrerupe playback-ul.

Calculat unitar, ecranul curbat al Galaxy Note Edge are o rezolutie de 1,600 x 2,560 pixeli, gratie partii curbate de 160 de pixeli.

Din punct de vedere hardware, Galaxy Note Edge are aceleasi specificatii ca Galaxy Note 4 (exsita doua versiuni). De asemenea, fiind parte din gama Note, noul Edge al Samsung si dispune de S Pen si de functii corelate complete.

Ca si Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge va deveni disponibil comercial in octombrie 2014.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung note edge ecran lansare galaxy note edge specificatii galaxy note edge
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor