Samsung Galaxy Note 5 ar putea fi prezentat la IFA 2015. Pana atunci, asteptam lansarea Galaxy S6 Plus

de Radu Eftimie | 2 iunie 2015

Samsung ar putea lansa, pana la sfarsitul acestei luni, un nou smartphone de top din gama Galaxy, cunoscut pana acum sub numele de cod Project Zero 2 sau Project Zen. Este vorba despre Samsung Galaxy S6 Plus, o versiune de dimensiuni mai mari a Galaxy S6 edge si care in mod clar va reprezenta replica sud-coreeana la Apple iPhone 6 Plus.

Potrivit Sammobile, noul Samsung Galaxy S6 Plus va avea un display Super AMOLED de 5,4 sau 5,5 inch, curbat pe ambele laturi, exact ca modelul S6 edge.

(Samsung Galaxy S6 edge - Iron Man edition)

Samsung Galaxy S6 Plus nu se va baza, insa, pe un procesor din gama Exynos, ci va fi dotat cu un chipset Qualcomm Snadragon 808, cu CPU hexa-core, va dispune de 32GB stocare, in timp ce angrenajul de foto va ramane acelasi de pe Galaxy S6: senzor de 16MP pentru camera foto principala si de 5MP pentru camera foto frontala.

Pe de alta parte, daca S6 Plus ar putea sa fie anuntat chiar in cursul lui iunie 2015, Galaxy Note 5 (Project Noble), urmatorul phablet de top al sud-coreenilor, va fi prezentat, cel mai probabil, in cadrul IFA Berlin 2015, unul dintre evenimentele anuale majore ale industriei de profil si care va avea loc in acest an intre 4 si 9 septembrie. Cei de la Sammobile afirma ca Samsung Galaxy Note 5 va avea un ecran  2K sau chiar 4K, se va baza pe procesorul octa-core Exynos 7422 si va veni, desigur, cu stylus-ul S Pen.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy s6 plus samsung galaxy note 5 samsung project noble samsung project Zero
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor