S-a lansat noul iPhone 5S: Se vinde cu aproape 3.000 de dolari pe eBay

de Redactia Hit | 21 septembrie 2013

Lansarea noului iPhone a provocat cozi uriase. Cei nerabdatori si care nu au mai stat la cozi au putut sa achizitioneze noul iPhone si de pe eBay, la un pret urias, de peste trei ori cat cel oficial.

Un numar record de cumparatori s-au asezat la rand in weekendul in care a fost lansat smartphone-ul Apple, insa nu se stie inca daca gigantul american va depasi vanzarile din anul 2012, de cinci milioane de unitati in primul weekend, noteaza Cnet.

Cumpara de la eMAG.ro Iphone 5 la pret special

(Foto: CNET)

Cozile au fost cel putin la fel de mari ca si la precedentele lansari de iPhone, inclusiv categoria obisnuita de cumparatori care si-au amplasat corturile in zona, cu cateva zile inainte. Spre exemplu, in orase precum New York sau San Francisco, au fost mai multi oameni la cozi decat in anii precedenti. Numarul dispozitivelor vandute in primul weekend va fi facut public de Apple luni.

In New York, un muzician de pe Brooklyn a stat doua saptamani intr-un cort in afara magazinului Apple de pe Fifth Avenue, impreuna cu alti aproximativ 20 de fani ai noului iPhone. Tanarul in varsta de 19 ani a fost primul care a cumparat cate un model 5S si 5C, aceasta fiind limita impusa de companie, informeaza First Post Technology.

Cititi mai mult despre "S-a lansat noul iPhone 5S: Se vinde cu aproape 3.000 de dolari pe eBay" pe ZIARE.com

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone 5s lansare iphone 5c lansare cozi iphone 5s lansare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor