Reteaua 4G a Cosmote acopera 90% din Bucuresti. Compania introduce in oferta si smartphone-uri LTE

de Redactia Hit | 9 octombrie 2013

Cosmote Romania a anuntat astazi ca a extins reteaua 4G in Capitala, oferind acum o acoperire de 90% in Bucuresti. In acelasi timp, compania a anuntat si introducerea in oferta a unor telefoane compatibile 4G.

Clientii care aleg planul tarifar COSMOTE Free L vor beneficia de acess 4G gratuit, prin activarea extraoptiunii Connect Extension+, gratuita pentru cei care opteaza pentru un terminal compatibil 4G.

Clientii care aleg oricare alt plan tarifar compatibil 4G vor beneficia la cerere de activarea extraoptiunii Connect Extension+, pentru o taxa lunara de 5 euro (TVA inclus).

Clientii care doresc sa navigheze la viteze 4G pe telefoanele mobile pot alege intre HTC One 32 GB (1.099 RON, TVA inclus), Sony Xperia Z (1.669 RON, TVA inclus), Samsung S4 mini (699 RON, TVA inclus), Samsung Galaxy S4 (1.199 RON, TVA inclus) si Samsung Galaxy S3 LTE (919 RON, TVA inclus), din magazinele Cosmote, impreuna cu abonamentul COSMOTE Free L, incheiat pe o perioada de 2 ani.

Serviciile 4G sunt disponibile si prin intermediul a doua modemuri, Huawei E3276 si ZTE MF823 la 99 lei, respectiv prin tableta Samsung Galaxy Note LTE 10.1 la 1.424 RON (TVA inclus) cu abonamentul Connect Unlimited+ 30 pe o durata de 2 ani.

Pe langa Bucuresti, Cosmote ai ofera 4G si in Otopeni, Ploiesti, Cluj, Iasi, Sinaia, Busteni si Predeal.

Reteaua de generatia a patra permite viteze de descarcare de pana la 75 Mbps si viteze de incarcare de pana la 37,5 Mbps.

Sursa: Cosmote Romania

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: cosmote lansare 4g servicii 4g cosmote romania 4g cosmote bucuresti telefon 4g cosmote
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor