Razboiul patentelor - HTC are interdictie in SUA din aprilie 2012

de Radu Eftimie | 20 decembrie 2011

Taiwanezii de la HTC au dat peste o problema la care nu prea se asteptau. Justitia americana a dat dreptate companiei Apple, in legatura cu acuzatia de incalcare a unui patent, scrie Arstechnica.

Vestea proasta pentru HTC este ca ar putea primi interdictie si de import de terminale in SUA din aprilie, cu alte cuvinte nu va mai putea comercializa device-urile proprii pe piata americana. Vestea buna este ca HTC poate ataca decizia.

Comisia internationala de Comert (ITC) a dat ieri un verdict in favoarea Apple in dosarul in care Apple acuza HTC de incalcarea unui patent.

HTC ar putea primi interdictie sa mai vanda smartphone-urile sale pe teritoriul Statelor Unite de la inceputul lunii aprilie.

De aceasta data, nu este vorba despre un patent de design, ci despre o functie de apelare din sistemul de operare al Google, Android.

HTC ar putea evita interdictia stabilita pentru luna aprilie prin modificarea functiei respctive. Oricum ar sta lucrurile, razboiul pe patente devine din ce in ce mai penibil si mai plictisitor.

 

Razboiul patentelor - HTC are interdictie in SUA din aprilie 2012

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor