Rachael, viitorul Android de la Sony Ericsson

de Andrei Rahmanov | 6 iulie 2009

Nu a trecut mult decand au aparut pe internet primele imagini spion cu noul Xperia 2 de la Sony Ericsson si iata ca numele Xperia agita iar apele (mai exact paginile de internet).

Este vorba despre noi imagini, dar ale altui model de aceasta data, cu nume de cod Rachael. Este vorba de un Xperia care va rula pe platforma Android.

Informatia, via Mobil.nu, vine la doar cateva zile dupa cea conform careia si cei de la Nokia ar pregati pentru lansarea in cateva luni un smartphone Android.

Noul Xperia Android va avea un procesor Qualcom de 1Ghz si un chip grafic ceva mai performant pentru a suporta grafica 3D mai avansata, la fel ca si noul iPhone 3G S.

Rachael va mai avea si o camera de 8MP cu autofocus, 3G de pana la 7.2 MB/s si jack pentru casti de 3.5 mm. In imagini se poate vedea un ecran tactil destul de mare dar nici un semn ca ar exista si o tastatura slide full QWERTY ca a lui X1 si X2.

Oficial, Sony Ericsson nu a anuntat decat ca primul sau telefon Android va fi lansat direct pe platforma Android 2.0, fara a da vreo data anume. Cel mai devreme Rachael ar putea fi asteptat pentru lansare la finele lui 2009.

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor