LG anunta lansarea propriului Android

de Alex Hanea | 15 septembrie 2009

LG Electronics anunta lansarea primului telefon Android. Anuntul a fost facut la doar o saptamana dupa ce compania a anuntat ca va introduce in urmatoarele saptamani trei noi modele de terminale smart cu sistem de operare Windows Mobile.

Noul LG-GW620 cu un ecran complet tactil de 3 inci si cu tastatura Qwerty glisanta este ideal pentru consumatorii care utilizeaza telefonul mobil pentru toate functiile sale, nu doar pentru apeluri. LG-GW620 foloseste un sistem de operare care a fost creat de la zero pentru a fi compatibil cu un numar mare de aplicatii si servicii dezvoltate de Google special pentru a fi utilizate pe terminalele mobile.

“LG-GW620 va surprinde consumatorii care utilizeaza pentru prima data un smartphone, oferindu-le o experienta noua si diferita”, a declarat Dr. Skott Ahn, presedinte si CEO al companiei Mobile Communication a LG Electronics. „Obiectivul nostru este sa oferim o gama mare de terminale din categoria smartphones pentru a oferi consumatorilor posibilitatea de a-si alege terminalul potrivit. Telefonul Android este doar unul dintre modelele smart pe care intentionam sa le introducem in intreaga lume in anii care urmeaza.”

Alaturi de modelul Android, LG a anuntat in luna septembrie a acestui an ca va introduce cel putin 13 modele de terminale smartphone in urmatoarele 16 luni, cu sistemul de operare al Microsoft, Windows Mobile. Ultima versiune, 6.5, a fost recent anuntata in urma cu o saptamana.

Modelul LG-GW620 va fi disponibil in ultimul trimestru al anului curent in mai multe piete din Europa.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor