Primul smartphone Microsoft (non-Nokia) are nume de cod RM -1090

de Redactia Hit | 3 noiembrie 2014

Am scris de curand ca Microsoft va renunta la folosirea brandului Nokia pe urmatoarele sale smartphones si se pare ca lucrurile se precizipa odata cu aparitia primului device care nu va purta pe carcasa numele finlandez. Este vorba despre Microsoft Lumia RM-1090 (nume de cod), care a fost confirmat de TEENA, centrul de certificare a echipamentelor de telecomunicatie din China.

Smartphone-ul are un display de 5 inch cu rezolutie mica (qHD 960x540p - a nu se confunda cu QuadHD), carcasa de culoare rosie, iar pe carcasa nu se pot observa decat logo-ul Microsoft si sigla companiei (pe spate), iar pe partea frontala numele gigantului din Redmond.

(foto: Gsmarena)

Telefonul va fi unul mid-range cu capabilitati dual SIM, va rula cel mai probabil Windows 8.1 si va dispune de conectivitate 3G HSPA, dupa cum scrie Phonarena.

Nu stim mai multe detalii despre hardware-ul care utileaza device-ul, dar vom reveni cu informatii in curand, mai ales ca se pare ca primul smartphone branduit simplu, Microsoft, va ajunge pe piata in curand.

Sursa: Weibo via Phonearena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: smartphone microsoft windows phone 8 microsoft lumia nokia disparitie microsoft rm 1090
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor