Primele teste benchmark arata ca Samsung Galaxy S5 va avea display 2K

de Liviu Petrescu | 5 decembrie 2013

Cele mai noi detalii despre specificatiile Samsung Galaxy S5 au fost dezvaluite prin intermediul testelor benchmark GFXBench si sunt foarte promitatoare. Cel mai important detaliu care tine de partea hardware este display-ul 2K cu o rezolutie de 2560x1440.

Chiar daca Samsung Galaxy S4 a fost unul dintre cele mai bine vandute smartphones in 2013, gadgetul nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor Samsung, iar compania lucreaza de zor pentru a nu mai repeta aceeasi situatie si pentru Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5

Testele benchmark GFXBench realizate pentru un nou gadget Samsung care ar putea fi Galaxy S5 includ si alte surprize placute pe langa rezolutia ridicata a ecranului 2K. Samsung Galaxy S5 va avea procesor Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,5GHz si cea mai noua versiune de Android 4.4 KitKat.

Specificatiile Galaxy S5 ar putea fi usor diferite la lansare, dar compania sud-coreeana pare hotarata sa primeasca doar laude pentru noul smartphone. Speculatiile includ si memorie RAM de 3GB, alaturi de o carcasa metalica unibody, asemanatoare cu cele utilizate de HTC One si iPhone 5S.

Sursa: RedmondPie

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy s5 galaxy s5 ecran 2k specificatii galaxy s5
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor