Primele imagini cu un BlackBerry 10 low-end au aparut pe internet

de Redactia Hit | 5 aprilie 2013

Blackberry a anuntat ca nu va lansa in acest an niciun smartphone ieftin cu sistem de operare BB10. Totusi, imagini cu un device low-end, dotat cu tastatura fizica, au scapat pe internet.

Imediat dupa lansarea primelor doua smartphone-uri varf de gama care ruleaza noul sistem de operare BlackBerry 10, compania s-a grabit sa afirme ca nu va prezenta in acest an niciun dispozitiv care sa fie incadrat in segmentul low-end. Se pare ca acest lucru nu inseamna si ca Blackberry nu a demarat deja dezvoltarea unor smartphone-uri cu BB10 ieftine. Argumentul este telefonul din imaginile aparute online.

Este un device cu design simplu, dotat cu o tastatura full qwerty fizica si care pare sa se incadreze perfect in categoria de telefoane ieftine.

Nu stim deocamdata care este numele device-ului (doar se presupune ca face parte din gama denumita R) sau cand ar putea aparea pe piata.

Totusi, cei de la The Verge sustin ca smartphone-ul are o capacitate de stocare interna de 8GB (fara slot de card) si o baterie de 1.800 mAh.

Surse: BlackBerryOS.com, TheVerge, GSMArena

Sursa foto: BlackBerryOS.com

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: blackberry 10 ieftin blackberry 10 full qwerty blackberry 10 low end
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor