Primele imagini cu (presupusul) Nexus 5 (Foto / Video)

de Redactia Hit | 17 septembrie 2013

"Un individ iese dintr-un bar si lasa acolo un Nexus 5 pe o masa", asa ar fi sunat aceasta fraza daca ar fi fost un inceput de banc. Insa nu este si se pare ca viitorul smartphone Nexus de la Google tocmai a fost dezvaluit dintr-o "eroare".

Cel care l-a gasit (smartphone-ul era pus la incarcat, pe o masa, chiar intr-un bar) a facut repede cateva fimulete si cateva fotografii si le-a "aruncat" online. Sigur, nu stim daca acesta este cu adevarat noul Nexus 5, realizat de LG pentru Google, insa detaliile de design din imagini par sa confirme speculatiile de pana acum. Cu alte cuvinte, exista sanse ca acest device sa fie Nexus 5.

Dupa cum probabil stiti, nu este pentru prima data cand o generatie de Nexus "scapa" in cateva fotografii online inainte de lansare.

Cei de la RedmondPie se intreaba, de altfel, presupunand ca terminalul nu este un fake, daca nu cumva marile companii (Google in cazul de fata) si-au format un obicei din a "scapa" cateva indicii numai bune de publicat despre noile device-uri chiar inainte ca lansarile sa aiba loc. Greu de demonstrat asa ceva...

Revenind la (presupusul) Nexus 5, device-ul pare a avea un ecran de 4,8 - 5 inci si seamana ca design cu LG G2. Pe spatele unitatii fotografiate apare si mesajul "Not For Sale" regasit pe toate gadgeturile care ajung inainte de lansare la dezvoltatori, dar si sigla LG.

Pana acum, informatiile concrete spun ca Nexus 5 este produs de LG, va rula Android 4.4 (KitKat) si va fi lansat in data de 14 octombrie.

Iata filmuletul cu presupusul Nexus 5:

Sursa: RedmondPie

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: google nexus 5 lg nexus 5 primele imagini nexus 5 video nexus 5
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor