Primele fotografii cu posibilul iPhone 6: design consacrat, ecran mai mare

de Bogdan Constantinescu | 16 aprilie 2014

Weibo a publicat ceea ce pare a fi o fotografie a front-panel-ului unui iPhone mai mare. Aceasta a fost insotita mai tarziu de o alta fotografie, a carei calitate este ceva mai scazuta si care arata in mod clar ceea ce ar putea fi un iPhone de 4.7 inch.

Imaginea arata un iPhone 5s fotografiat alaturi de un front-panel sensibil mai mare, dar care dispune de aceleasi caracteristici cu ale unui iPhone, incluzand camera din fata, senzorul de lumina, difuzorul si binecunoscutul buton "home". Marginile sunt foarte subtiri, ceea ce corespunde de asemenea cu zvonurile vehiculate pana acum despre viitorul telefon al companiei din Cupertino.

Desigur, imaginea nu poate fi confirmata, dar trebuie spus ca ea face parte dintr-o serie mai lunga de imagini scapate pe internet.

Cum am mai spus, este de asteptat ca Apple sa lanseze iPhone 6 in acest an, care ar putea sosi in doua variante, de 4.7 inch si 5.5 inch. Prima ar putea ajunge la public in toamna, in timp ce versiunea mai mare ar putea astepta finalul anului sau inceputul anului 2015.

Zvonurile mai spun ca ambele variante ale telefonuluii vor include un procesor A8, senzor de amprenta Touch ID si o camera imbunatatita.

Sursa: Macrumors

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: fotografii iPhone 6 front panel iPhone 6 iPhone 6 fotografii front panel
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor