Portarea numerelor de telefon ar putea dura doar trei zile

de Catalin Pavel | 12 august 2011

Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANCOM) poarta o serie de discutii cu operatorii de telefonie fixa si mobila in vederea reducerii de la 7 la 3 zile a perioadei maxime in care un client trebuie transferat de la o companie la alta, in urma solicitarii acestuia.

Inititiva este primita cu scepticism de operatorii de telefonie din Romania, ei sustinand ca este "drastica" si va duce la "distorsionarea pietei", scrie zf.ro .

 

Portarea numerelor de telefon ar putea dura doar trei zile

 

"Reprezentantul Romtelecom mai face o observatie cu privire la termenul de portare argumentand ca o reducere atat de drastica a termenului va crea probleme si va distorsiona procesul de portabilitate. Acesta propune o reducere a termenului in doua etape si sugereaza ca intr-o prima faza portarea sa se realizeze in 7 zile, urmand ca dupa o perioada de cateva luni sa se reduca la termenul propus de ANCOM de 3 zile.", se arata pe site-ul ANCOM.

Catalin Marinescu, presedintele ANCOM, a precizat ca "data de la care va intra in vigoare termenul de 3 zile va fi stabilita prin decizie a ANCOM dupa consultarea cu operatorii".

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor