Patru noi smartphones de la Blackberry vor ajunge in acest an la consumatori

de Radu Eftimie | 26 august 2014

Soarta Blackberry nu este inca decisa, desi multi ar inclina sa nu dea prea multe sanse de supravietuire companiei canadiene dupa greselile de marketing si balbaiala de care a dat dovada fostul managament al producatorului. Totusi, planurile Blackberry si recentele lansari pe parte de servicii indica, in sfarsit, punerea in aplicare a unei strategii unitare si, posibil, eficiente.

Blackberry nu va renunta la productia de device-uri mobile, iar asta este o veste foarte buna pentru fanii companiei. Recent prezentatul Blackbbery Passport, smartphone-ul de top care se diferentiaza clar de tot ceea ce ofera, in acest moment cel putin, concurenta, nu este singurul produs care ar putea recapta atentia consumatorilor.

Cumpara de la Emag.ro gama de telefoane Blackberry

Pentru acest an, Blackberry pregateste lansarea a nu mai putin de patru terminale mobile inteligente prin care incearca ca acopere cam toate gusturile si necesitatile in materie de terminale mobile. Compania va lansa pe piata noi telefoane mobile inteligente, iar printre acestea se numara Passport si Classic si nu este exclus ca alte doua lansari sa intervina pentru completarea portofoliului: Blackberry ar putea propune, astfel, si urmasul Blackberry Porsche Design (Prestige Khan) si Manitoba (Z3 LTE).

Nu in ultimul rand, chiar in acest trimestru compania va publica update-ul Blackberry 10.3, odata cu lansarea oficiala a Blackberry Passport, iar in trimestru 4 din 2014 este asteptat un update (Blackberry 10.3.1) ce va fi dedicat, se pare, modelelor existente ale companiei, precum Z10, Z30, Q10, Q5 si Z3.

La modul subiectiv, noi asteptam cu interes foarte mare lansarea pe piata a modelului Passport, despre care am si scris de fiecare data cand au aparut noi informatii.

Cumpara de la Emag.ro gama de telefoane Blackberry

Iata Blackberry Passport in actiune:

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: blackberry revenire john chen blackberry restructurare balckberry blackberry passport blackberry roadmap 2014
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor