Panasonic a lansat Lumix CM1, un Camera Phone cu Android si senzor de 20MP (pret si specificatii)

de Redactia Hit | 16 septembrie 2014

Panasonic a anuntat in cadrul targului de fotografie Photokina lansarea pe piata a propriului Camera Phone, Lumix Smart Camera CM1, o camera foto de dimensiuni reduse si care ofera si toate functiile unui smartphone ce ruleaza Android.

Conceptul de "camera phone" este deja promovat de cativa ani de Samsung si alte companii de top dar succesul comercial se limiteaza la o nisa de consumatori. Chiar si in aceste conditii Panasonic a prezentat Lumix Smart Camera CM1, un smartphone Android cu o grosime de 21,1 mm si o greutate de 204 grame, si care incorporeaza un senzor de imagine de 20MP ce beneficiaza de lentile Leica f/2.8.
Design-ul aduce mai mult cu o camera foto compacta decat cu un smartphone. Camera foto a Lumix Smart Camera CM1 este capabila de filmare 4K, insa la 15fps (dar poate inregistra FullHD la 30fps).

Display-ul noului Lumix Smart Camera CM1 este un touchscreen de 4,7 inch ce ofera rezolutie FullHD. Camera Phone-ul Panasonic Lumix CM1 dispune de chipset Snapdragon 801 cu patru nuclee la 2,3 GHz, de 2GB RAM si de 16GB spatiu intern de stocare, plus slot pentru carduri microSD. Partea de smartphone a device-ului asigura suport LTE (Cat 4), WiFi, Bluetooth, GPS si NFC.

Panasonic Lumix Smart Camera CM1 ruleaza Android 4,4, are o baterie de 2.600mAh si va ajunge in Europa (initial Germania si Franta) in noiembrie acest an, la un pret de 900 de euro.

Sursa: Gsmarena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: panasonic camera phone cm1 lumix smart camera cm1 pret lumix cm1 specificatii lumix cm1
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor