Orange lanseaza un nou telefon pentru copii, Alcatel OT 918 Hello Kitty

de Redactia Hit | 11 septembrie 2012

Orange a anuntat astazi extinderea ofertei de telefoane dedicate copiilor, prin lansarea noului Alcatel One Touch 918 Hello Kitty.

Device-ul este disponibil la pretul de 49 euro cu TVA inclus, valabil impreuna cu abonamentul Fluture 7 (7 euro  / luna). Telefonul ofera functii multimedia avansate, este uşor de utilizat, are un design atractiv si este disponibil in doua culori: alb si roz.

Telefonul Alcatel One Touch 918 Hello Kitty ruleaa Android 2.3, are o camera foto/video de 3,2 MP si memorie interna de 150 MB (plus slot pentru carduri Micro SD de pana la 32 GB), in care se pot pastra cele mai frumoase amintiri surprinse prin intermediul fotografiilor.

Telefonul are o greutate de doar 123g, ideal pentru tinerele utilizatoare.

Abonamentul Fluture 7 include 500 minute în reţea, 500 SMS-uri în reţea, 30 de minute naţionale, 30 MMS naţionale, 30 MB pentru internet pe mobil si acces nelimitat in Portalul Orange pe mobil si Yahoo! Messenger din Portalul Orange pe mobil.

Cel mai important aspect este ca dupa terminarea resurselor nu se mai pot face costuri suplimentare si in acest fel parintii pot controla bugetul de comunicare al copilului.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: orange telefon telefon copii orange abonament orange copii
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor