Orange lanseaza serviciul Orange Cloud in Romania

de Redactia Hit | 22 aprilie 2013

Orange ofera abonatilor sai, incepand astazi, serviciul Orange Cloud, dedicat upload-ului si partajarii de continut multimedia si nu numai.

Dupa cum ii spune si numele, noul serviciu al Orange permite uploadarea intr-un cont cloud a imaginilor, videoclipurilor, melodiilor, fisierelor, dar si a contactelor sau calendarului de intalniri, care pot fi accesate oricand si de oriunde prin aplicatia dedicata pentru mobil, tableta sau laptop.

Pentru a beneficia de Orange Cloud, clientii cu abonamente Cangur, Colibri sau Pantera pot solicita activarea lui fara costuri suplimentare si, in functie de abonament, primesc pana la 10 GB spatiu de stocare si trafic nelimitat in Orange Cloud pentru numarul pe care a fost activat serviciul.

Cei care doresc sa beneficieze de un spatiu de stocare mai mare, cat si cei care nu au un abonament Cangur, Colibri sau Pantera pot alege una din optiunile de 10 GB, 50 GB sau 150 GB pentru 1,5 euro, 5 euro, respectiv 15 euro (TVA inclus) pe luna ce pot fi activate in magazinele Orange, la numarul 408 sau online, din contul Orange.

Orange Cloud permite si impartasirea de continut multimedia si diverse fisiere cu prietenii direct din Orange Cloud prin intermediul retelelor de socializare precum Facebook, Twitter si YouTube.

Aplicatia Orange Cloud poate fi accesata de utilizatorii de echipamente cu sistem de operare Android (tablete, smartphone-uri, camere foto) si poate fi descarcata gratuit din Google Play, si, in cursul saptamanii, va fi disponibila in App Store pentru cei cu iOS.

Sursa: Orange Romania

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: orange cloud serviciu cloud orange romania upload multimedia orange
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor