Orange lanseaza o aplicatie TV pentru Android

de Radu Eftimie | 21 decembrie 2011

Orange lanseaza o aplicatie pentru utilizatorii de Android, software prin care vor putea urmari 17 posturi de televiziune direct de pe device-urile mobile. Aplicatia functioneaza atat prin conexiune de retea mobila, cat si prin wi-fi.

Aplicatia, care se numeste TV de la Orange, contine, pe langa posibilitatea de a urmari cele 17 posturi de televiziune (dupa ce in prealabil v-ati facut un cont), si anumite inregistrari, misiuni si clipuri musicale, se arata intr-un comunicat de presa.

TV de la Orange este disponibila doar in Romania si doar clientilor Orange. In comunicatul de presa nu se precizeaza daca si continutul accesat prin intermediul Wi-fi este taxat printr-o metoda anume, dar aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe Android Market sau de pe site-ul Orange Romania.

"Aplicatia TV de la Orange este disponibila gratuit si pentru utilizatorii de iPhone sub numele de TV live de la Orange. Aplicatia pentru iPhone va fi actualizata in curand pentru a oferi aceleasi beneficii si clientilor cu iPhone sau iPad", se mai arata in comunicatul de presa.

Orange lanseaza o aplicatie TV pentru Android

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor