Oppo a prezentat doua noi smartphone-uri de top, Oppo R7 si Oppo R7 Plus

de Radu Eftimie | 20 mai 2015

Oppo a anuntat, in cadrul unui eveniment desfasurat astazi in Beijing, lansarea noilor flagship-uri ale companiei, Oppo R7 si Oppo R7 Plus.

Oppo R7 are un display de 5 inch Full HD, in timp ce modelul R7 Plus dispune de un ecran mai mare, de 6 inch, tot cu rezolutie Full HD.

De remarcat este ca noul R7 Plus urmeaza trendul deja stabilit in ceea ce priveste tehnologia ecranului, acesta fiind edge-to-edge.

Ambele terminale ofera hardware similar, diferenta intre ele fiind facuta prin dimensiuni, evident, prin capacitatea bateriei, care este mai mare in cazul phabletului R7 Plus si printr-un senzor de amprenta de care dispune doar phabletul.

(Oppo R7)

Noile varfuri de gama ofera chipseturi Qualcomm Snapdragon 615 (64 biti) cu procesor octa-core si 3GB RAM. Oppo R7 dispune de 16GB memorie interna, in timp ce modelul R7 Plus ofera 32GB spatiu de stocare. Oppo R7 include o camera foto principala de 13MP (f/2:2) cu AF blit LED, in timp ce phabletul R7 Plus ofera un senzor similar, completat insa de functie AF cu Laser si blit dual LED.

Bateria Oppo R7 este de 2.100mAh, iar cea a R7 Plus este de 4.100mAh. Ar mai fi de spus ca noul phablet de 6 inch de la Oppo beneficiaza si de senzor de amprenta pozitionat pe carcasa spate, sub camera foto (dupa modelul Huawei Ascend Mate 7 pe care l-am testat recent).

(Oppo R7 Plus)

Pretul Oppo R7 este de aproximativ 400 de dolari (in jur de 360 euro), in timp ce costul pentru R7 Plus este de 480 de dolari (aproximativ 430 de euro).

Ambele terminale mobile inteligente sunt disponibile comercial in China incepand de maine (21 mai), urmand ca din iunie ele sa fie comercializate global.

Sursa: gsmarena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: oppo r7 pret oppo r7 plus pret noile telefoane oppo lansare globala oppo r7 specificatii oppo r7
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor