OnePlus lucreaza la One Plus Two. Are nume de cod Lettuce

de Redactia Hit | 11 iulie 2014

Despre OnePlus si modelul de smartphone OnePlus One care a facut valuri in toata lumea cu mult timp inainte de lansare si care a si avut parte de nenumarate amanari am tot scris. Device-ul este interesant, capabil din punct de vedere hardware si vine cu Android-ul modificat de CyanogenMod.

Dupa cum stiti deja, One Plus One a tot fost amanat de la lansarea oficiala, iar ulterior procedura de comanda s-a dovedit complicata si se face pe baza de invitatii etc.

Pe scurt, habar n-avem cand va ajunge OnePlus One si prin Romania. Stirea de astazi se refera insa la faptul ca producatorul pare sa lucreze la cea de-a doua versiune a smartphone-ului sau, desi prima generatie abia daca a vazut lumina zilei.

@evleaks sta la baza speculatiilor privind One Plus Two, care ar avea nume de cod Lettuce. Tinand cont de sursa informatiilor, acestea au toate sansele sa se confirme in viitorul apropriat.

Vom reveni cu amananunte.

Va reamintim ca OnePlus One costa 299 de dolari in versiune de 16GB stocare si 349 dolari in versiune de 64GB stocazre. Daca sunteti curiosi care este procedura de achititie OnePlus One, puteti accesa site-ul oficial al produsului.

Specificatii OnePlus One (in cazul in care nu le mai stiti - clic pe imagine pentru dimensiune mare)

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: oneplus one amanare one plus two oneplus lettuce
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor