Oferta Vodafone de Sarbatori

de Vlad Matei | 25 noiembrie 2009

Cu noua oferta de sarbatori, toti utilizatorii cartelei Vodafone, clienti noi sau deja existenti, isi pot activa, prin apel gratuit la *147#, extraoptiunea de 5 Euro credit / luna, pentru a beneficia de 700 de minute in retea, 700 de SMS-uri in retea si 70 de minute nationale sau internationale.

Clientii care activeaza cartela Vodafone pot alege pana la 3 prieteni pentru a beneficia impreuna de bonusuri constand in sute de minute gratuite. La orice reincarcare a cartelei Vodafone de catre unul din prieteni, toti membrii grupului primesc minute bonus pe care le pot utiliza impreuna: 200 de minute bonus la orice reincarcare a unuia dintre cei patru prieteni si 800 de minute bonus in total, la reincarcarea cartelei Vodafone de catre fiecare membru al grupului de patru membri.

In plus, utilizatorii cartelei Vodafone au la dispozitie doua extraoptiuni promotionale, pentru a se bucura de navigare pe Internet, acces la email si la comunitatile online preferate, direct de pe telefonul mobil, oriunde si oricand. Extraoptiunea Vodafone Internet pe mobil ofera utilizatorilor cartelei Vodafone 500 MB trafic lunar, cu 3,99 Euro credit/ luna, iar extraoptiunea Vodafone Email pe mobil include 200 MB trafic lunar, cu 1,99 Euro credit/ luna. In prima luna, clientii beneficiaza de aceasta extraoptiune gratuit.

Pentru a instala noul browser – special adaptat pentru Vodafone Opera Mini pe telefonul mobil, clientii Vodafone trebuie sa trimita un SMS la 8877, cu textul “Opera”.

Cu noua oferta speciala de sarbatori, utilizatorii cartelei Vodafone pot face cadouri SMS-uri sau trafic pentru acces la email si Internet. Astfel, in fiecare saptamana, clientii pot darui, fara niciun cost, 20 de SMS-uri in retea sau 15 MB trafic pentru acces la Internet, unui alt utilizator al cartelei Vodafone. Cadoul oferit nu consuma din SMS-urile si traficul incluse in extraoptiuni si este valabil 24 de ore.

Vodafone pune la dispozitie si doua pachete cu telefon si cartela Vodafone, la preturi speciale. Pachetul cu Nokia 1662 si cartela Vodafone cu credit initial de 4 Euro, la 179 RON/pachet (TVA inclus) si pachetul cu Samsung E1120 si cartela Vodafone cu credit initial de 2 Euro, la 149 RON/ pachet (TVA inclus).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor