OPPO extinde garantia standard de 3 ani pentru mai multe smartphone-uri din portofoliu

de Redactie Hit.ro | 26 mai 2022

3 ani garantie

 

OPPO anunta astazi ca smartphone-urile Find X5 Pro, Reno7 5G, Reno6 Pro si Reno6 5G vandute prin canalele oficiale din Romania beneficiaza de o garantie standard de trei ani, confirmare a strategiei care se axeaza pe fiabilitatea produselor sale.

 

Suntem primul producator din segmentul nostru de tehnologie care aduce în Romania garantia standard de trei ani, o declaratie de incredere pentru fiabilitatea produselor noastre si de responsabilitate fata de utilizatori. De acum, utilizatorii care cumpara smartphone-uri OPPO din Romania au linistea de a folosi terminalele pentru o perioada mai lunga, stiind ca acestea sunt acoperite de o garantie extinsa, sau de a le oferi cu toata încrederea altor prieteni sau membri al familiei, în momentul în care fac un upgrade la un alt smartphone”, a declarat a declarat Cosmin Moldovan, National Sales Director OPPO in cadrul Green Leaves Technical.

OPPO considera ca producerea de smartphone-uri de înalta calitate este cea mai buna modalitate de a castiga loialitatea consumatorilor si a implementat controale riguroase de calitate în întreaga organizatie.

 

Procedurile, testele si concentrarea sporita pe durabilitate asigura ca smartphone-urile OPPO vor functiona pe parcursul mai multor cicluri de upgrade al sistemului de operare.

 

OPPO a introdus în premiera în piata romaneasca garantia standard de trei ani în toamna anului trecut, pentru seria Reno6.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor