Noua generatie de HTC One soseste in luna martie, cu ecran mai mare

de Liviu Petrescu | 22 ianuarie 2014

Urmasul lui HTC One, cunoscut pana acum sub numele de cod HTC M8, sau pur si simplu HTC One 2, ar putea fi lansat in luna martie. Noul smartphone va avea un ecran mai mare decat originalul, de cel putin 5 inci (fata de 4,7).

Noua generatie de HTC One va fi lansata pana la finalul lunii martie, iar compania taiwaneza ar putea chiar pastra numele originalului, oferind in acelasi timp specificatii mai bune, poate chiar si un senzor pentru citirea amprentelor.

HTC One 2 (HTC M8)

Specificatiile noului HTC One nu sunt confirmate oficial, dar cele mai multe speculatii ale analistilor includ detalii despre un procesor Snapdragon 800 sau chiar 805, alaturi de 3GB de RAM si o camera Ultrapixel cu doi senzori si calitate imbunatatita.

HTC One 2 va rula probabil Android 4.4 KitKat cu o versiune imbunatatita de HTC Sense, iar noul smartphone ar putea fi dezvaluit de companie chiar in luna februarie la MWC. In acelasi timp, HTC poate organiza un eveniment separat, pentru a elimina riscul ca HTC M8 sa se piarda printre alte lansari de electronice in timpul targului de la Barcelona.

Sursa: CNET

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc one 2 specificatii htc m8 succesor htc one
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor