Nokia si Microsoft prezinta noua generatie Nokia Lumia in 5 septembrie

de Liviu Petrescu | 17 august 2012

Nokia si Microsoft au lansat impreuna o invitatie pentru o conferinta de presa in data de 5 septembrie. Prezentarea nu va fi un secret, este vorba despre noile telefoane Nokia Lumia cu Windows Phone 8.

Speculatiile cu privire la prezentarea primelor telefoane Nokia Lumia au fost corecte. Chiar daca Microsoft si Nokia nu au specificat detalii despre lansare, un oficial Nokia a confirmat evenimentul pe Twitter, scrie GSMArena.

Nokia si Microsoft prezinta noua generatie Nokia Lumia in 5 septembrie

Primele telefoane Nokia Lumia cu Windows Phone 8 vor fi prezentate chiar in prima zi a conferintei Nokia World. Informatia a fost confirmata de Chris Weber, vicepresedinte executiv pentru vanzari si marketing Nokia.

"Atentie Samsung, noua generatie Lumia vine in curand", a scris Weber pe Twitter, facand referire la cele doua telefoane Windows Phone 8 in dezvoltare la Samsung.

Daca Samsung nu pregateste o surpriza de proportii in urmatoarele 2 saptamani, Nokia va ramane prima companie ce prezinta telefoane cu noul sistem de operare Microsoft, in continuarea seriei Nokia Lumia.

Nokia si Microsoft prezinta noua generatie Nokia Lumia in 5 septembrie

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: telefoane nokia lumia windows phone 8 microsoft nokia lumia
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor