Nokia lanseaza un rival pentru iTunes

de Vlad Matei | 1 noiembrie 2007

Incepand de astazi, magazinul virtual de muzica al celor de la Nokia este disponibil cu milioane de melodii ale celor mai cunoscuti interpreti.

Conform declaratiilor oficiale ale companiei, cu un singur cont, utilizatorii au acces la toate facilitatile din cadrul magazinului virtual Nokia Music Store. Accesul se poate face atat de pe calculator, cat si direct de pe telefoanele optimizate, incepand cu Nokia N81 si Nokia N95 8GB, amandoua puse in vanzare tot de astazi.O melodie vor costa 80p, iar un album - 8 Lire. Magazinul va oferi, de asemenea, posibilitatea unui abonament lunar de 8 Lire pentru auditie la viteze mari de transfer.

Viteza standard de transfer este de 192Kbps, melodiile fiind in format WMA. Odata descarcate,  sunt usor de transferat pe mobilul Nokia prin intermediul Windows Media Player sau cu Nokia Music PC client.

Pentru plata achizitiilor din magazinul virtual Nokia exista multiple optiuni, precum cardul de credit sau vouchere pre-paid.

Magazinul este disponibil la adresa http://music.nokia.co.uk si deja pe Internet se discuta despre o puternica rivalitate Nokia Music Store - iTunes, cu siguranta benefica insa pentru utilizatori.

Sursa: Nokia

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor