Nokia lanseaza cel mai ieftin telefon cu touchscreen, Asha 230

de Redactia Hit | 24 februarie 2014

Pe langa smartphone-urile cu Android, Nokia a prezentat la Mobile World Congress 2014 si doua modele de telefoane mobile super ieftine: Nokia 220 si Nokia Asha 230, cel din urma fiind recomandat de catre companie drept cel mai ieftin telefon cu touchscreen.

Noul Nokia 220, disponibil si in versiune dual SIM, are un design bar, tastatura clasica si un ecran de 2,4 inch. Telefonul vine cu Facebook, Twitter si costa doar 29 de euro.

Potrivit reprezentantilor Nokia, telefonul ofera o experienta imbunatatita de browsing pe un telefon extrem de ieftin, dar si standby de pana la o luna de zile. Nokia 220 dispune de o camera foto de 2MP. Nokia 220 este disponibil pe piata si costa doar 29 de euro.

Nokia Asha 230

Nokia Asha 230 este urmasul modelelor Asha cu touchscreen. Telefonul ofera un design similar modelelor anterioare, insa putin stilizat, si un ecran de 2,8 inch cu rezolutie de 240 x 320 si 142 ppi. "Cel mai ieftin telefon cu touchscreen", dupa cum il recomanda Nokia, ofera 64MB RAM si o memorie interna de 256MB (cu posibilitate de expansiune a spatiului de stocare pana la 32GB printr-un card microSD).

Telefonul ruleaza ultima versiune a sistemului de operare regasit pe gama Asha de la Nokia si dispune de cunoscuta interfata Fastlane, ce permite navigarea rapida intre aplicatii si prin meniul telefonului.

Asha 230 este disponibil de astazi la pretul de 45 euro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nokia 220 nokia asha 230 nokia fastlane specificatii nokia 230
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor